Anđelo Ranković SAMO SPUSTIO GLAVU: Još jedan potez Apolona sa Zvezdare DOKAZ NJEGOVE GLUME?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 20:27

Anđelo Ranković SAMO SPUSTIO GLAVU: Još jedan potez Apolona sa Zvezdare DOKAZ NJEGOVE GLUME?

Izgleda da sve što radi, radi promišljeno.

Popularni par iz rijaliti programa "Elita" Anđelo Ranković i Anita Stanojlović privlače veliku pažnju svojim odjosom, a kako imaju veliki broj fanova, isto tako mnogi ljudi ni ne veruje u ovaj odnos i misle da su zajedno samo zarad rijalitija i glave priče u programu. Iako su komentari različiti, oni su iz dana u dan sve bliži i gotovo po ceo dan provode zajedno.

Oni su današnje slobodno vreme iskoristili za ulepšavanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pogotovo Anđelo, koji se prvo ošišao, a onda se vratio kod Anite. Ranković je stavio glavu u njeno krilo, a Anita je uzela pincetu, kako bi mu sredila obrve, što su pojedini smatrali njegovom taktikom za rijaliti.

Mnogima je čudno da Anđela vide u ovom izdanju i da se toliko zbližio sa Anitom, zbog čega se sve više ratuje u komentarima da li je ovo iskrena ljubav u kojoj je proradila emocija ili se samo radi o zajednilkoj koristi.

Inače, Anita Stanojlović je postala poznata javnosti ne samo po svom ljubavnom životu, već i po brojnim skandalima. Iako je još u zvaničnom braku sa Matorom, nakon skandala da je prevarila Jovanu Tomić Matoru na dan svadbe, ušla je u emotivnu vezu sa Anđelom Rankovićem. Njena veza sa Anđelom je izazvala dosta pažnje javnosti, pogotovo nakon odluke Jovane Tomić Matore da se razvede od nje, te je njihov brak okončan nakon venčanja u Crnoj Gori u julu.

Jedan od najvećih skandala u kojem je bila upletena Anita Stanojlović jeste "prevara" sa Mateom Carom, što je dovelo do odluke Jovane Tomić Matore da se razvede. Nakon toga, Anita se našla u emotivnoj vezi sa Anđelom Rankovićem, sa kojim je čak bila intimna, iako je zvanično još u braku sa Matorom. Ovaj ljubavni trougao izazvao je veliku pažnju javnosti, a Anitina emotivna situacija i dalje je predmet interesovanja medija.

Srbija Danas/ Youtube

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.