Anđelka Prpić pala u krevet od tuge zbog kraja serije!

Izvor: Svet plus, 05.Jul.2016, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelka Prpić pala u krevet od tuge zbog kraja serije!

Anđelka Prpić koja je čitavu naciju osvojila svojom ulogom u seriji "Andrija i Anđelka", gostujući u jednoj emisiji otkriva da je veoma teško podnela njen kraj i da je zbog tuge i umora pala u krevet.

Mlada i talentovana glumica nikako ne može da preboli kraj serije, te je u emisiji "150 minuta", ispričala pojedine detalje sa snimanja, ali i otkrila da je veoma teško podnela "Poslednju klapu": "Ne bih volela da zvuči bajkovito sve u vezi "Andrije i Anđelke", ali zaista jeste. Bilo nam je divno. Ne da sam bila sentimentalna, nego sam valjda od tuge i umora pala u krevet i završila na injekcijama i antibioticima", zakljulila je Anđelka.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj omiljene srpske serije nikome nije lako pao: "Ne pamtim da sam se u životu više smejala"

Izvor: B92, 05.Jul.2016

Glumica Anđelka Prpić teško je podnela kraj snimanja serije “Andrija i Anđelka”, a kako kaže popularnost serije ne može da objasni ni sama...Najgledanija i najomiljenija serija u Srbiji došla je do samog kraja, a osim gledaocima to je teško palo i celoj ekipi...“Imala sam srećnih trenutaka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.