Anđelina Džoli posvađala srpske poslanike

Izvor: NaDlanu.com, 18.Dec.2011, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Džoli posvađala srpske poslanike

Anđelina Džoli našla se na tapetu poslanika Srpske radikalne stranke Dušana Marića, koji je holivudsku glumicu na svoj način kritikovao zbog stavova koje prikazuje u svom filmu.

Tokom rasprave o predlogu zakona o kinematografiji. Marić je rekao da je Džoli u svom rediteljskom debiju satanizovala srpski narod. Marić je uz put rekao i da su Amerikanci od genocida nad Indijancima napravili globalan, filmski i kulturološki brend.Kako "Blic" piše, činjenica da je privatni porno-snimak ovog poslanika ne tako davno objavljen u jednim beogradskim novinama, inicirao je dalja dobacivanja iz skupštinskih klupa.Strane producente čekaju u Srbiji vrlo jeftini glumci i statistiMarić je ipak nastavio svoju priču objašnjenjem kako u filmskom svetu Srbija važi za destinaciju koja je među najjjeftinijim za snimanje visokobudžetnih holivudskih filmova.- Strane producente ovde čekaju vrlo jeftine lokacije na kojima snimaju filmove, čekaju vrlo jeftini objekti, vrlo jeftini glumci i još jeftiniji statisti - kazao je Marić. - Dođe, recimo, Andželina Žoli da snima svoj drugi film o Srbima kao navodnim zločincima. Potroši, recimo, Anđa, na pljuvanje o Srbima 50 miliona evra. Onda zaradi sretnica još 500 miliona evra na prodaju tog filma, te pljuvačine, te satanizacije srpskog naroda, a onda joj Republika Srbija iz svog sirotinjskog budžeta, valjda kao nagradu, isplati pet ili deset miliona evra.- Gospodine Mariću, nema Andželine Žoli u članu sedam, pažljivo sam ga pročitao - konstatovao je predsedavajući Nikola Novaković, kojeg su radikali potom optužili da je stao u odbranu Anđeline Džoli.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.