Izvor: Svet, 05.Apr.2010, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Džoli i Bred Pit i dalje u komšiluku!

Anđelina Džoli i Bred Pit, kako smo juče objavili, doputovali su iz Veneciju u Sarajevu, a u ponedeljak su nastavili put Goražda. "Ovo je privatna poseta, i nećemo otkrivati detalje niti lokacije na kojima će boraviti", rekla je portparol UNHCR Aida Prljača i dodala da će Anđelina, inače ambasador dobre volje UNHCR, obići "lokacije i korisnike projekata", odnosno lica koja su u dugogodišnjem raseljenju. "Znali smo da će doći, ali smo zamoljeni da držimo posetu u tajnosti. Naravno, dobili su VIP tretman", rekao je za "Dnevni avaz" direktor Granične policije BiH Vinko Dumančić. Glumački par je u ponedeljak ujutru stigao u Goražde, sa namerom da poseti izbegličko naselje Belvedere, u kom se nalazi više desetina siromašnih porodica. Planove o poseti potvrdilo je i Ministarstvo za izbeglice i raseljena lica Bosansko-podrinjskog kantona. Prema pisanju lokalne štampe, sledeći na "mapi" slavnog para su Srebrenica i Dubrovnik.    

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Holivudski par u poseti izbegličkim kampovima

Izvor: Danas, 06.Apr.2010, 00:22

Slavni holivudski glumački par Anđelina Džoli i Bred Pit prekjuče su oko 18 sati iznenada stigli u Sarajevo. Sa sarajevskog aerodroma gde su doleteli iz Venecije udaljili su se u pravcu grada vozilom UNHCR-a. Pravi razlog njihovog dolaska nije saopšten, ali su oni juče tokom dana obilazili raseljena...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.