Anđela pomešala lekove i alkohol, dobila napad - Nekontrolisano se trese: Zadrugari nemoćni

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 09:15

Anđela pomešala lekove i alkohol, dobila napad - Nekontrolisano se trese: Zadrugari nemoćni

Nije joj ovo trebalo.

Anđela Đuričić je slomljena nakon raskida sa Zvezdanom Slavnićem. Stoga je u utorak na žurki pila sve što joj je bilo pri ruci, a onda je išla i molila zadrugare da joj daju još alkohola kako bi se napila kao, kako to naš narod kaže, majka.

Ona je sada pričala sa Aleksandrom Nikolić i otkrila joj da je pored alkohola pila i lekove, te da je momentalno zaspala, ali da je u jednom trenutku počela toliko da se trese, da su se zadrugari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zabrinuli za nju.

- Direktno sam pošla u krevet, skinula sam šminku, završila sve obaveze i odmah legla, u pola četiri sam odmah zaspala. Sva sreća već sam imala terapiju, nisam morala da čekam, jedna mi ostala ne znam ti ni ja od kad, tako da sam se odmah komirala. Kažu mi, mi te gledamo, šok, nikad nisam video da se neko toliko trese - pričala je Anđela koja ne krije da je psihički sve lošije, pa neretko i moli za pomoć.

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.