Anđela izabrala Bojanu umesto PORODICE, a ona je ponizila pred svima - Šutnula je na najgori mogući način, ukućani ZANEMELI

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 18:02

Anđela izabrala Bojanu umesto PORODICE, a ona je ponizila pred svima - Šutnula je na najgori mogući način, ukućani ZANEMELI

Anđela je sada javno priznala da joj je Bojana bitnija od porodice!

Aktuelna učesnica "Elite", Anđela Šparavalo, povredila je svoju porodicu time što je započela vezu sa cimerkom Bojanom Pavlović.

Anđela do Bojane nije bila sa ženama, pa njena porodica to nikako ne može da shvati i prihvati.

Voditelj Milan Milošević je u jučerašnjoj emisiji podigao Anđelu za crnim stolom i tom prilikom joj postavio pitanje vezano za njenog brata, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a onda je ušla u žestok sukob sa Bojano koja ju je ponizila pred svima.

- Hipotetički da tvom bratu šalju snimke tebe i Bojane u se*su, šta bi uradila? - pitao je Milan.

- Milane, takva su deca, oni će da nameću, logično je da će svako da mu udari na to što ga boli, ja odnose ovde nemam, baš zbog toga - rekla je Anđela pa dodala:

- Meni je i Bojana rekla da nemamo odnose baš zbog tih stvari, ja preuzimam krivicu za sve, i preuzima odgovornost za klipove i brata. Meni je krivo šta joj sve nameću ovde i meni je jako krivo zbog toga - rekla je Anđela.

- Ona je sada ovo rekla zbog Bojane, ovo nije iskreno sada. ja sam govorila da to ne radi, a ona me je napala da ne gledam, ona ovde priča o Bojani a ne o bratu koji je loše kući zbog tebe. Pričala si da te je otac maltretirao - govorila je Slađa.

- Ovde treba pustiti svakoga da se pokaže: Nadam se da će tvoji biti zajedno da vidiš šta se dešava. Mene ova devojka proganja, juri me ovde - govorila je Bojana ali je Anđela vrištala kako Bojana ne bi pričala o njihovom odnosu. Ja neću spavati sa njom više - govorila je Bojana.

- Anđela je sada dokazala da joj je više stalo do Bojane nego do roditelja - rekao je lepi Mića.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.