Anđela ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE! Ovaj potez joj niko nije oprostio: Zadrugarka konačno probila dno?

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 23:18

Anđela ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE! Ovaj potez joj niko nije oprostio: Zadrugarka konačno probila dno?

Potrošila sva opravdanja!

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su se nakon svih skandala, prevara, svađa, vređanja u "Zadruzi" pomirili. Poletele su i teške reči i suze i krv, na veliku žalost i srdžbu milionskog auditorijuma.

Ali, i nakon pomirenja, retki su momenti kada se može reći da par uživa u svom odnosu. Svakodnevicu ove veze obeležavaju dinamićne sočne čarke i strastvena pomirenja.

Đuričićeva je, očigledno, odlučuila da Zvezdanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << orprosti sva poniženja, zbog kojih su je se, kako su pisali mediji, roditelji odrekli.

- Rekla sam milion puta to i Darku na itervjuu i svima (da je "briga" za mišljenje roditelja). Rekla sam da me ne zanima i da ću da budem sa tobom - izgovorila je pred kamerama ona.

- Ponovo zaboravila na porodicu! Anđela zabezeknula Zvezdana priznanjem da je ne zanima da li njeni najbliži podržavaju njenu vezu sa njim - stoji u opisu videa koji je odmah preplavio društvene mreže.

- Paćenica. Bez grama mozga, obraza, ponosa. Fuj bre! Sramota ženskog roda", "Upravo se odrekla porodice jer je, kako kaže k**** boli za njih", "Idem povraćati". "Devojčura je monstrum", "Kako je navuče ponovo da kaze da joj je on bitniji od porodice! Sutra je ku*čev dan, slavi i zet Zveki pa eto dragi roditelji, pošaljite joj ponovo čestitku, čisto da zna da ste dobro", "A u stvari: kad je i mislila na roditelje? Em što je glupa, a sada pokazuje da je i zlobna. Samo slušaj štakora i daleko ćeš dogurati - glasili su gotovo identični komentari na društvenoj mreži.

Detaljnije u prilogu ispod.

A post shared by Zadruga (@zadruga)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.