Anđela Vujović: Teški tinejdžerski dani!

Izvor: Svet plus, 16.Feb.2024, 12:58

Anđela Vujović: Teški tinejdžerski dani!

Pevačica Anđela Vujović, poznatija kao Angelina ne eksponira svoj privatni život u javnosti, a sada je prvi put je progovorila o porodičnim problemima i teškim tinejdžerskim danima.

Anđela Vujović je priznala kroz šta je prolazila tokom tinejdžerskih dana, a ovaj period definitivno ne može da izbriše iz sećanja. Angelina je progovorila o razvodu roditelj i očevom odlasku iz Srbije, zbog čega je dugo patila.

Bila je posebno vezana za svog oca, te nije mogla >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da prihvati činjenicu da je on otišao čak u Kinu i da se nije pojavljivao nekoliko dana, što je za nju bio bolan udarac.

Pevačica je, nakon dve godine, ipak odlučila da ga poseti i ode u Kinu, nakon čega su obnovili komunikaciju, ali ovaj period je zasigurno ostavio pečat na njen život:

"Moji su se razveli kad sam ja imala 15 godina, to je za svako dete teško, ali manje-više to, nego je tada moj tata morao da se preseli u Kinu, zbog posla, nije ga bilo par godina sigurno. I tada nismo razgovarali, to je bio težak period za oboje. Ja sam posle otišla u Kinu, nakon dve godine, tada smo krenuli da razgovaramo opet." ispričala je Anđela u jeednoj emisiji.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.