Anđela Veštica otvoreno o s*ksualnim fantazijama! Ovaj GLUMAC joj je NEOSTVARENA želja!

Izvor: Svet, 30.Mar.2020, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđela Veštica otvoreno o s*ksualnim fantazijama! Ovaj GLUMAC joj je NEOSTVARENA želja!

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić već tri meseca uživaju u svojoj ljubavi i zsa sada ništa ne može da im pokvari sreću, ali mnogi bi očito to hteli.
Sloba zatražio ZAŠTITU POLICIJE? Na meti je PROGONITELJA! HAOS u najavi! Maja Berović otkriva zašto je PLJUJU Karleuša i Kija! DEČAK ILI DEVOJČICA? Nakon ULTRAZVUKA, Aleksandra KONAČNO otkrila POL BEBE Anđela Veštica potpuno otvoreno o svojim fantazijama! Vuk je jedan od najpoželjnijih muškaraca sa javne scene, pa je samim tim često >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na meti mnogih devojaka, a sada konkretno i Anđele Veštice.








View this post on Instagram















JAKE SNAGE MUP-@… UBICE MOG OCA ponedeljak 21h NOVA S
A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on Mar 10, 2020 at 4:20am PDT


– Ana je ostvarena žena na svim poljima, zadovoljna svojim životom, ima decu, pa samim tim nema ni razloga da bude ljubomorna ili da zavidi mlađim devojkama, a pogotovo pojedinim starletama. Svesna je sebe i veoma dobro zna zbog čega je u vezi sa Vukom i kakav odnos imaju. Njih dvoje se odlično slažu i još bolje razumeju. Vuku je oduvek bio potreban neko ko bi ga pratio u stopu, a ne ispravljao i menjao po svom nahođenju. Približnih su godina, a to dosta znači u odnosu, što je mi je i on sam nekoliko puta priznao koliko bolje funkcioniše sa Anom nego sa mlađim devojkama sa kojima je bio u vezi. Za sada im dobro ide, ako ovako nastave verujem da će opstati zajedno – kaže Vukov prijatelj, ali starleta Anđela Veštica ne da se tako lako obeshrabiti i uplašiti:
– Imam jednu neostvarenu seksualnu fantaziju, a ona je da budem sa Vukom Kostićem. On mi je onako jedan od najsimpatičnijih muškaraca sa javne scene. Nije to ništa novo, on to zna, pa videćemo možda mi se želja nekad ostvari! -rekla je Anđela koja se prijateljici i poverila da se ni jedna devojka ne može meriti sa njom u seksu i da je ona u krevetu carica.
Svetyoutube printscreen
The post Anđela Veštica otvoreno o s*ksualnim fantazijama! Ovaj GLUMAC joj je NEOSTVARENA želja! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.