Anđela TERORIŠE Belu kuću: DECA SU TI KAŽNJENA JER SI IM MAJKA! Histeriše i LOMI po imanju - šta je ovo?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 08:23

Anđela TERORIŠE Belu kuću: "DECA SU TI KAŽNJENA JER SI IM MAJKA!" Histeriše i LOMI po imanju - šta je ovo?

Potpuno se izobličila od besa!

Zorica Marković pred svima je rekla da je Anđela Đuričić bila sa Mensurom Ajdarpašićem, zbog čega joj je ona prišla, te počela da joj se unosi u lice i nasrće na nju, vređajući je sve dok nije ostala bez daha.

- Zorice ovo je najmanje smešno da ideš za ljudima i da govoriš za Mensura. Možeš prababa da joj budeš, smešno je koliko je mrziš - govorio je Car.

- Velika prijateljica, majka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << velika, devojke si omalovažava, najveća si nemajka na svetu. Tvoja deca su kažnjena jer si im ti majka - uletela je Anđela u Belu kuću i nastavila da pravi haos.

- J*bao te je Mesnur - nastavila je Zorica.

- Boli te što te Moka ne podržava, a mene podržava - rekla je Anđela.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.