Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 23:11

Anđela Đuričić otišla na REMONT: Onakva lepotica se podvrgla brojnim korekcijama - EVO šta je sve izmenila

Posle prošlogodišnjeg skandala o kome je cela Srbija brujala, odlučila je da promeni lični opis.

Anđela Đuričić, pohvalila se na svom Instagram profilu novim izgledom. Zadrugarka je praktično neprepoznatljiva. Završetkom kozmetičkih tretmana u koje spadaju podizanje obrva, svilene trepavice i rađenje noktiju, ona se uslikala u ogledalu lifta i ostavila pratioce bez reči.

Tokom njenog boravka u rijalitiju ''Zadruga'' ona je važila za jednu od nejnegovanijih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojaka, čini nam se da je ovim poduhvatima odlučila da obnovi tu reputaciju.

Retrospektivno, nedavno je bio objavljen snimak Anđele kako maltene provaljuje u stan bivšeg dečka, Zvezdana Slavnića na Novom Beogradu.

Iako je Anđela upala u stan da pokupi lične stvari koje su joj tamo ostale ona je, spekuliše se, u naletu osećanja, umesto toga započela žestoku svadju sa bivšim dečkom. Zvezdan je, zbog šoka povodom scene koja se pred njim odigrava, odlučio da izvadi telefon i snimi njeno vikanje koje je bilo dovoljno glasno da je, navodno, diglo celu zgradu na noge.

Taj snimak je bio objavljivan širom medija i društvenih mreža, javnost je brujala o ovom događaju i Anđela i Zvezdan su bili glavna meta svakakvih komentara.

Anđela se nije oglašavala povodom ovoga, a čini se da je odlučila da i tu situaciju i Zvezdana ostavi iza sebe i nastavi svojim putem.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.