Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 00:02

Anđela Đuričić je zdravstveno jako loše - otkriveno u koliko je teškom stanju bivša zadrugarka

Mnogi je i dalje napadaju, a ovo stoji iza svega.

Bivša zadrugarka i voditeljka Anđela Đuričić je u lošem  stanju, o čemu je pričala u emisiji Filipa Cara.

Kako je otkrila, otkaz je dala, kako tvrdi, jer se zapravo nikad nije odmorila od šeste sezone rijalitija "Zadruga", koja je bila burna.

- Imam jedan zdravstveni problem i to prosto moram da rešim. Sada sam se isključivo tome posvetila. Imam negde u planu čime želim da se bavim u budućnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali sada nisam u stanju da se poslu predam sto posto, a tako ne volim da radim - istakla je Anđela.

Anđela je izjavila i da je pristala da bude njegov gost samo jer je privatno dobra sa Aleksandrom nikolić, kao i nikada nije potpuno oporavila od svega što je prošla u "Zadruzi 6".

Pojavili su se i novi navodi - naime, kako Alo piše,  Anđela se povukla iz medija jer je ljudi koji je ne vole i dalje prozivaju zbog njene prošlosti

- Zbog toga se baš loše oseća, povukla se u sebe i sve je zatvorenija. Prijatelji sa kojima je bliska pokušavaju da je oraspolože, ali im ne ide - započinje izvor za "Alo!" i dodaje:

- Da sve bude gore, Anđelu i roditelji i dalje kritikuju. Svakako su uz nju, ali ne odustaju od tvrdnje da je sama kumovala svemu što je snašlo, kao i da sada mora da trpi posledice. Nju je negde stiglo i kajanje, grize je i savest i svesna je da mora da prođe određeni period kako bi se oporavila - zaključio je izvor.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Alo/ Preneo T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.