Anđela Đuričić DOBILA OTKAZ na televiziji: Nakon 6 meseci završila karijeru - više nije voditeljka

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023, 08:42

Anđela Đuričić DOBILA OTKAZ na televiziji: Nakon 6 meseci završila karijeru - više nije voditeljka

Diskvalifikovana zadrugarka, Anđela Đuričić, nastavila je dalje, nakon iznenadnog raskida sa Zvezdanom Slavnićem, a čini se da joj ne cvetaju ruže.

Bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić nakon niza skandala u "Zadruzi 6" postala je voditeljka na jednoj televiziji, a sada je, kako otkriva izvor za "Blic", dobila otkaz i to posle šest meseci poslovnog angažmana.

Anđela je u pomenutom rijaliti programu otpočela je vezu sa Zvezdanom Slavnićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je u tom trenutku bio zauzet muškarac. Anđela je iz "Zadruge" diskvalifikovana jer je fizički nasrnula na Maju Marinković. Njena veza sa Zvezdanom se odmah po njenom izlasku i završila, a u svojim javnim obraćanjima trudila se da govori o svojoj novoj karijeri. Ipak, izgleda da je i ovoj njenoj "avanturi" došao kraj.

- Anđela je na "Hype" televiziji dobila otkaz. Nisam siguran šta se tačno dogodilo, ali došlo je do definitivnog kraja saradnje između nje i čelnika televizije. Na leto je postala voditeljka, a evo već sad se i ta njena epizoda završila, bar kada je reč o ovoj televiziji - rekao je izvor za "Blic".

A post shared by 𝑨𝒏𝒅𝒆𝒍𝒂 𝒅𝒖𝒓𝒊𝒄𝒊𝒄 (@djuricic__andjela)

Anđela Đuričić je po zanimanju frizerka, a nakon napuštanja "Zadruge" oprobala se u ulozi voditeljke. Da li Anđela planira da nastavi da se bavi voditeljskim poslom i da li je neka televizija zaintresovana da joj da šansu, još uvek nije poznato, a ona se do sada nije oglašavala.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.