Anđela BEŽI IZ ZADRUGE nakon SVAĐE sa Dušicom Jakovljević! Vrišti po imanju: GOTOVO JE, KRAJ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 08:12

Anđela BEŽI IZ ZADRUGE nakon SVAĐE sa Dušicom Jakovljević! Vrišti po imanju: "GOTOVO JE, KRAJ!"

Zadrugarka donela odluku, niko ne može da je smiri!

Tokom emisije "Pitanja novinara" došlo je do žestokog sukoba između voditeljke Dušice Jakovljević i Anđele Đuričić. Dušica je saopštila zadrugarima odluku Velikog šefa da su Ana Spasojević i Anđela kažnjene nedeljnim honorarom zbog dopisivanja preko bubica. Anđela je pobesnela i vikala na voditeljku, a zatim je napustila Belu kuću i pokušala da pobegne iz "Zadruge".

- Ne stresiraj se dete. Šta ti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sada? - pitao je Miljan.

- Neću, neću da budem kažnjena za nešto što nisam uradila. Polomiću ovo ako treba i platiću kaznu, ali za ovo neću - besnela je Anđela.

- Ne viči - rekao je Miljan.

- Gotovo je, izlazim. Ne zanima me, neću da budem kažnjena za nešto što nisam uradila - nastavila je da viče Anđela.

- Šta sad menjaš time što vrištitš? - pitao je Miljan.

- Ja ću izaći, kraj! Neću da dozvolim nepravdu. Ne, ne i ne. To je to! Ne morate da me pratite, kad vi ne budete tu ja ću izaći, pošto nećete da me izvedete na fin način. To sa nekim drugim. Mislim da poštujem ovu kuću više nego drugi. Kraj  - rekla je Anđela obezbeđenju.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

@samoposmatramo1 је поделио/ла објаву

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.