Anđela Adaktar podelila fotografiju svoje BAKE: Izgledaju kao DRUGARICE - evo na koga je nasledila LEPOTU

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2023, 14:33

Anđela Adaktar podelila fotografiju svoje BAKE: Izgledaju kao DRUGARICE - evo na koga je nasledila LEPOTU

Prelepi kadrovi, puni topline...

Porodica Adaktar je privukla veliku pažnju javnosti od trenutka kada se pojavila u medijima. Na samom početku su kroz svoj rijaliti program predstavili biznis koji im je omogućio lagodan život, a onda su vrlo brzo pokazali i svoju zabavnu stranu koja je osvojila srca publike.

Adam Adaktar, kao vođa ovog "klana" koji sebe voli da nazove i "Bog obrva", svakako je najistaknutiji u medijima, ali za njim ide >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i njegova supruga Anđela Adaktar, koja je sada rastopila srca svojih pratilaca fotografijom koju je podelila putem socijalnih mreža.

Adaktarovi su poznati ne samo po privatnom biznisu koji poseduju, već i po međusobnoj povezanosti članova porodice.

Na socijalnim mrežama, ali i tokom rijalitija koji su imali pre izvesnog vremena na televiziji Pink, prikazivali su upravo pomenuto, što se mnogima dopalo.

Sada je na svom Instagram profilu Anđela Adaktar podelila fotografiju sa svojom bakom.

- Moja Galina. Ne mogu ni da kazem "moja baka", složićete se da ne izgleda kao baka. U svakom slučaju jedan čaroban jesenji dan sa mojom Галиной Михайловной - napisala je Anđela Adakrat, supruga Adama Adaktara.

Pomenutu fotografiju punu ljubavi i jesenje topline, pogledajte u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.