Anastasiju su ŽESTOKO ISPROZIVALI, a sada im je ZAPUŠILA USTA! U roku od 10 sekundi ućutkala hejtere! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 13:33

Anastasiju su ŽESTOKO ISPROZIVALI, a sada im je ZAPUŠILA USTA! U roku od 10 sekundi ućutkala hejtere! (VIDEO)

Čisto kao suza.

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović "na suvo" je otpevala svoj novi hit "Izvini" i izavala lavinu komentara.

Naime, kada je pesma objavljena, pored onih koji su bili oduševljeni, pojedini su komentarisali da "to nije njen glas" kao i "da joj je glas previše obrađen", međutim, nakon ovog izvođenja usledile su drugačije reakcije.

Ražnatovićeva je u akapela verziji oduvala svoj novi hit "Izvini" i definitivno "zapušila usta" onima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji su komentarisali njen glas u toj pesmi.

Podsetimo, pored pesme "Izvini", Anastasija je na svoj rođendan, 25. maja, objavila i spot za novu pesmu "Gotovo", a zbog snimanja spota, nakon četiri godine odlučila je da promeni i boju kose.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.