Anastasija s dečkom u krevetu, njen brat Veljko otkačio Mašu

Izvor: Kurir, 07.Avg.2014, 07:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija s dečkom u krevetu, njen brat Veljko otkačio Mašu

Ražnatovićeva i Terzić se slikali goli i fotografiju podelili na Instagramu, dok je pevačicin sin ostavio Kostadinovu sestru

Cecina ćerka Anastasija šokirala je svoje pratioce na društvenim mrežama kad je postavila fotografiju na kojoj leži gola u krevetu, sa belim čaršavom preko grudi, zajedno sa svojim dečkom Kostadinom Terzićem, sinom Zvezdana Terzića.

Zavaljeni na udobnim belim jastucima, njih dvoje su prvo napravili selfi, a zatim fotografijom pozdravili >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svoje prijatelje.

Možda njihovi najverniji obožavaoci nisu očekivali ovakvu fotku, pa se zato nakon njenog objavljivanja podigla velika prašina. Ogroman broj komentara na društvenim mrežama govori o tome da je Anastasija preterala, budući da je još uvek maloletna.

I dok ona uživa u ljubavi, njenom bratu više ne cvetaju ruže. Naime, on je raskinuo vezu sa Mašom Terzić, Kostadinovom sestrom. Upućeni tvrde da su se njih dvoje stalno svađali tokom letovanja u Budvi i da su oboje odlučili da na njihovu vezu stave tačku.

Ovim povodom pozvali smo našu najveću balkansku zvezdu, koja do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke, zbog čega smo uskraćeni za komentar povodom ispada njene ćerke.

(LJ. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.