Anastasija kešira 10.000 evra za proslavu 21. rođendana

Izvor: Vesti-online.com, 07.Maj.2019, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija kešira 10.000 evra za proslavu 21. rođendana

Anastasija Ražnatović 30. maja organizovaće žurku povodom svog 21. rođendana!

Žurka će biti u jednom beogradskom restoranu, planirano je 120 zvanica, a Anastasija će za celokupnu organizaciju potrošiti oko 10.000 evra. Međutim, zbog obaveza koje ima, a i zbog toga što je želela da sve izgleda savršeno, Anastasija je angažovala agenciju koja se bavi organizacijom slavlja, pa će svaki detalj biti onakav kakav je zamislila.

- Zbog obaveza koje ima oko promocije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << novog spota za pesmu "Rane" Anastasija je odlučila da angažuje agenciju za proslavu rođendana. Dala im je instrukcije kako bi volela da izgleda gala slavlje. Dekoracija će biti u stilu italijanskih glamuroznih slavlja. Preovladavaće belo-roze momenti, a na svakom stolu će biti cveće posebno aranžirano za ovu priliku. Na stolovima će biti i svećnjaci u roze boji, te će se služiti najskuplja vina. U svemu ovome ima veliku podršku majke Cece, koja se potrudila da svojoj mezimici ispuni svaku želju. Šuška se da će slavlje koštati oko 10.000 evra - kaže izvor.

Pored Cece, u organizaciji slavlja Anastasiji će oko potrebnih detalja pomoći verenica njenog brata Veljka, Bogdana Rodić.

- Bogdana i Anastasija su kao drugarice. Jedna drugu uvek savetuju, pa joj je Bogdana rekla da joj se za sve može obratiti kada je organizacija rođendana u pitanju. Njih dve već biraju kreacije za slavlje. Anastasiji je posebnu pažnju privukla jedna kreacija domaće dizajnerke koju će najverovatnije uzeti za proslavu 21. rođendana - naglasio je izvor Blica.

Na pozivnicama koje su gosti dobili naglašen je dres-kod, pa će sve žene morati da dođu u dugim elegantnim haljinama, dok će muškarci biti u odelima.

Inače, Anastasija će pre slavlja povodom 21. rođendana otputovati na letovalište poznato po dobrom provodu. Društvo će joj, po svim prilikama, praviti dečko Đorđe kuljić iz Novog Sada.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.