Anastasija je obična i pitoma devojka! Porodica Gudelj ima samo reči hvale za snajku, a strina joj dala i važan savet!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 22:48

"Anastasija je obična i pitoma devojka!" Porodica Gudelj ima samo reči hvale za snajku, a strina joj dala i važan savet!

Oduševljeni su Nemanjinim izborom!

Iako je pola života proveo u Holandiji, Nemanja Gudelj rodnu grudu nije zaboravio. Štaviše, kad god mu obaveze dozvole, on poseti domovinu svog oca i majke Nebojše i Olivere Gudelj.

Upravo je u "gradu sunca" nedavno prvi put zajedno bio s devojkom Anastasijom Raznatović.

Naslednica muzičke zvezde Svetlane Cece Ražnatović i sportista su, kako piše domaći portal, čak pet dana proveli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u rodnom selu njegovih roditelja, a evo šta na to kaže njegova porodica.

Malo je poznato da Nemanja ima rođaka Stefana Gudelja, koji je takođe fudbaler, a njihova baka Bojana je progovorila o svojim unucima i sportu kojim se bave.

- Moj unuk je Stefan. On je u omladincima u Zvezdi. Bili su nedavno u Trebinju. Nebojša je skaut mom unuku. To je tradicija Gudelja. Nemanjini otac i majka su sve sami stvorili. Jako sposobna i uspešna familija. Nešu znam, ali suprugu Olju slabo - kaže baka Bojana Gudelj.

Reči hvale baka ima i za buduću snajku Anastasiju.

- Ponosna sam i na Stefana i na Nemanju. Dolazila je Anastasija. Upoznala sam je pred domom kulture. Predivna devojka - rekla je Bojana.

I Gudeljeva strina ima prokomentarisala je snajku najlepšim rečima.

- Nemanja je sin mog devera. Predivno dete. Pre dvadesetak dana je bio sa Anastasijom. Prelepa, pitoma, fina, sedela je tu s nama. Mogli su da budu u hotelu u Trebinju, ali su oboje želeli da budu ovde na selu. Ona je toliko obična, oduševljena ovim mestom, ne interesuje je grad - kaže Gudeljeva strina, a slično je rekla i druga strina.

- Anastasija mi se jako sviđa. Znate šta sam joj ja rekla? Rekoh: "Preuzmi sve u svoje ruke i da počineš pod starost ovde." Vole se i čim je to lepo sve, neka deca uživaju. Divno dete, lep su par i samo mogu da kažem reči hvale - ponosno priča ona.

Sve pohvale za Nebojšu, suprugu Olju i kompletnu familiju imaju i Trebinjci, ali i komšije.

- To su toliko pošteni, radni i vredni ljudi da vam ja rečima ne mogu opisati. Porodica drži do tradicije, domaćinstva. Sinovi su od malih nogu bili uz roditelje, slušali ih, cenili i poštovali svoje. Verujte, primer svima - rekao je meštanin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.