Anastasija digla na noge srpsku reprezentaciju - na proslavi fudbalera oduševila pevajući mamine pesme

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2023, 13:40

Anastasija digla na noge srpsku reprezentaciju - na proslavi fudbalera oduševila pevajući mamine pesme

Njen suprug Nemanja Gudelj igrao je utakmicu sve do 69. minuta.

Fudbaleri naše reprezentacije nakon pobede u meču sa Crnom Gorom, svoj uspeh su proslavili u jednom restoranu, a slavlje je trajalo do ranih jutarnjih sati. Pevač Joca Stefanović je atmosferu doveo do usijanja, a u jednom momentu mu se pridružila i Anastasija Ražnatović.

Na slavlju koje je organizovano nakon što su fudbaleri srpske reprezentacije pobedili Crnu Goru na Marakani sa 3:1 (1:1) u pretposlednjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, slavili su pobedu u jednom prestoničkom lokalu.

Anastasija se latila mikrofona i oduševila naše fudbalere koji su sa njom uglas pevali hitove njene majke Cece Ražnatović "Nagovori" i "Rasulo.

A post shared by Anastasija Gudelj (@raznatovicanastasija)

Inače, nakon pobede naše fudbalske reprezentacije oglasila se Anastasija Ražnatović koja se snažnim rečima obratila našim fudbalerima i čestitala im na pobedi:

"Bravo momci" - napisala je ponosno Anastasija na svom profilu na Instagramu i podelila kadrove sa utakmice.

Podsetimo, njen suprug Nemanja Gudelj, srpski reprezentativac i fudbaler Sevilje, igrao je do 69. minuta u pobedi Srbije protiv Crne Gore.

A post shared by Anastasija Gudelj (@raznatovicanastasija)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.