Anastasija Ražnatović vredno radi na albumu! Neće da se udaje, karijera je prioritet!

Izvor: Svet plus, 11.Sep.2019, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija Ražnatović vredno radi na albumu! Neće da se udaje, karijera je prioritet!

Pevačica Anastasija Ražnatović započela je muzičku karijeru prošle godine, kada je objavila prvi singl "Savršen par", koji je odmah postao hit i danas ima skoro pedeset miliona pregleda na Jutjubu. Ona sada vredno radi na svom albumu prvencu. Neće da se udaje, karijera je prioritet!

Anastasija Ražnatović je otkrila da i dalje vredno radi na svom prvencu, koji će je u potpunosti oslikati.

"I dalje radim na albumu. Neću objavljivati ništa pre, ne bih da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kvarim celokupan utisak, hoću da sve izađe u isto vreme. Zaista vredno radimo i očekujem da napravimo jedan fenomenalan album i nadam se da će se i publici svideti. Ne bih nešto previše da otkrivam, osim da se nadam da će album biti objavljen što pre i, po mom mišljenju, biće po ukusu publike, mislim da će svi biti oduševljeni" - rekla je Anastasija za Pink.rs i dodala da za sada neće snimiti duet sa majkom:

" Neće biti nekih iznenađenja, prosto želim da taj prvi album budem samo ja, da budem potpuno fokusirana na solo karijeru, da se predstavim publici kao svoja, ali u budućnosti što da ne, ja sam otvorena za saradnju."

 Luna Đogani progovorila o Ceci i Anastasiji Ražnatović! (VIDEO)

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.