Anastasija Ražnatović promenila boju kose

Izvor: Tracara.com, 12.Okt.2018, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija Ražnatović promenila boju kose

Od trenutka kada je objavila singl Savršen par, Anastasija Ražnatović je konstantno u žiži javnosti. Pored zanimljive numere, Cecina ćerka izdvojila se i imidžom koji gaji – a koji je sada rešila da promeni, pa je danas na instagramu osvanula njena fotografija na kojoj je plavuša. Nijanse boje meda na kosi savršeno joj stoji, a to su potvrdili i njeni mnogobrojni pratioci, koji su joj fotografiju lajkovali skoro 50 hiljada puta. Mlada zvezda nedavno je otkrila i u čemu je tajna uspešnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << instagram naloga – ona na svom ima preko 725 hiljada pratilaca. “Mislim da devojke treba da izbegavaju golotinju. Žena može da bude i seksepilna i lepa i kada je prikladnije obučena, a ne da je više otkrivena, nego pokrivena. Dosta devojaka pokušava da privuku pažnju na taj način, a to je po mom mišljenju pogrešno”, izjavila je mlada pevačica.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anastasija potpuno promenila imidž (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2018, 11:09

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović od kako je izdala svoj prvi singl ne prestaje da privlači pažnju medija. Kako svojim glasom, Anastasija Ražnatović se izdvaja i svojim stasom, ali i prefinjenim stilom. Ona je rešila da malo promeni svoj imidž i oproba se kao plavuša...Naime, Anastasija je podelila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.