Anastasija Ražnatović doživela neprijatnost u Istanbulu!

Izvor: Svet plus, 22.Sep.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija Ražnatović doživela neprijatnost u Istanbulu!

Doživela je neprijatnost u Istanbulu! Anastasija Ražnatović trenutno boravi u Istanbulu sa prijateljima, ali ono što je trebalo da bude odmor iz snova ispostavilo se kao noćna mora. Pukla cev u hotelu u kome je odsela, pa je morala da se smesti u mnogo jeftiniji hotel. 

Naime, cev hotela u kom je odsela Anastasija, je pukla, te je mlada pevačica dobila smeštaj na drugom mestu, ali ono je bilo daleko od luksuza koji je već platila.

Na video zapisu koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je vlasnica hita "Rane" objavila na društvenim mrežama moguće je videti nimalo atraktivan smeštaj u ovoj turskoj metropoli.

"Mi smo u prizemlju. Ovi ljudi šetaju oko nas. Dođi da vidiš kako je lepo ovde. Dođi da vidiš babu kako seče drva usred Istanbula za 1730 evra. Možda da odemo da joj pomognemo?" - poručio je Anastasijin prijatelj, što je ona ispratila osmehom.

- To nije čak ni drvo nego karton - poručila mu je Ražnatovićeva, na šta je on odgovorio:

- To je iverica. Vidi se da se ne razumeš u drva.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.