Anabela za novi SVET: Đole neka komentariše svoju decu, moju neka ostavi na miru!

Izvor: Svet, 17.Sep.2017, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabela za novi SVET: Đole neka komentariše svoju decu, moju neka ostavi na miru!

“Ako Lunu neko, ne daj bože, udari, ja ću prva da reagujem, moje dete ne sme niko da dira. Uostalom, za te stvari postoji i zakon”, kaže njena majka Anabela Atijas.
“Luna neće imati problem sa Saškom. Ona je ušla u svoje ime i pametnije će postupiti u rijalitiju i od mene i od Gagija, daleko je ona od nas. Ne možemo mi da joj prepisujemo naše greške ili da je neko drugi ne voli zbog toga. Bezveze je da Luna vodi tatine bitke, rekla sam joj da to nikako ne radi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Luni treba rijaliti, to je karika koja je nedostajala u mom vaspitanju jer ja je nisam obojila nekim bojama koje su potrebne za ovaj život. A treba preživeti sve i svašta u ovom životu”, dodaje ona, i poručuje Luninom stricu: “Đole ima svoje ćerke, pa neka komentariše njih a ne Lunu. Što se mene lično tiče, ja komentarišem samo svoju decu, pa nek i on radi tako i nek zaobiđe moju.”
OSTATAK TEKSTA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD PETKA!
ZABRANJENO JE PRENOŠENJE BEZ NAVOĐENJA IZVORA U TEKSTU!
SvetSvet

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.