Anabela u razgovoru sa Erminom otkrila da je okrenula NOVI LIST - Pa ŠOKIRALA onim što je rekla o deci!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2020, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabela u razgovoru sa Erminom otkrila da je okrenula NOVI LIST - Pa ŠOKIRALA onim što je rekla o deci!

Atijasova tvrdi da je uvek ona izvlačila deblji kraj.

Anabela Atijas otišla je do Ermine Pašović u hotel i prebacila joj način na koji joj je dala najveći budžet. Nakon toga, pevačica je otkrila i da joj je dosta ponašanja njenih najbližih i da okreće novi list.

- Ja sam tebi htela da dođem juče i kažem ti "Budale praštaju". Ako ti dođeš i kažeš meni "Od sada ću te komentarisati, ako mogu Mića i Đedović", tim tonom. Ti si ušla sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tom pričom. Nemoj to da ti bude način i razlog da meni daš veliki honorar - počela je Anabela raspravu.

- A jesi li čula šta sam još rekla? - rekla je Emina.

- Rekla si "Ja tebe ne poznajem, upoznala sam te ovde". A ne na taj način. Preko moje životne drame, ja to doživljavam kao životnu dramu - tvrdila je Anabela.

- Ja sam to htela jasno i glasno da kažem, da on(Gagi) čuje. Da ne ispadnem lažov i da idem njemu iza leđa - branila se Ermina.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

KIJA ZAMEŠALA ZADNJICOM, SVE SE TRESE! Njen prljavi ples ostavio je sve BEZ REČI, svi gledaju u OVO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.