Anabela izjavom ŠOKIRALA NACIJU: Da mi dete dodje sa KRVAVIM RUKAMA i kaže UBILA SAM ČOVEKA, oprala bih je i stala u njenu zaštitu!

Izvor: Svet, 07.Jul.2018, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabela izjavom ŠOKIRALA NACIJU: Da mi dete dodje sa KRVAVIM RUKAMA i kaže UBILA SAM ČOVEKA, oprala bih je i stala u njenu zaštitu!

Anabela Atijas gostovala je sa ćerkom Lunom u Magazinu In kod Sanje Marinković. Tema je bila Lunino učešće u Zadruzi.
Pevačica je pokušala da objasni zbog čega je tokom devet meseci iz sve snage podržavala postupke svoje ćerke.
’Ona je moje dete i šta god da uradi ja ću stati iza nje. Pogotovo javno. Pa šta treba da uradim, da se ogradim, da kažem da ne valja. Ne. To bi bilo pranje. Evo nas i ako obe ne valjamo, onda ne valjamo,’ rekla je Anabela.

‘Da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << moje dete sutra dodje sa krvavim rukama i kaže mi da je ubila čoveka, ja bih oprala te ruke i stala uz nju,’ rekla je Anabela.
SvetPrintscreen
The post Anabela izjavom ŠOKIRALA NACIJU: Da mi dete dodje sa KRVAVIM RUKAMA i kaže UBILA SAM ČOVEKA, oprala bih je i stala u njenu zaštitu! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.