Anabela OSTAVLJENA! Andrej Atijas RAZOČARAN njenim ponašanjem!

Izvor: Svet, 20.Maj.2020, 13:15

Anabela OSTAVLJENA! Andrej Atijas RAZOČARAN njenim ponašanjem!

Anabela koristi svaku priliku u “Zadruzi” da pozdravi svog bivšeg supruga Andreja Atijasa. Sve češće mu poručuje da ga voli i da jedva čeka da ga vidi. Na drugoj strani, Andrej je navodno napolju doneo odluku da stavi tačku na njihov odnos.
ANABELA POSTALA AGRESIVNA I HISTERIČNA Naime, kako se saznaje od izvora bliskom Andreju, on je rešio da prekine svaki odnos sa Anabelom nakon njenog izlaska iz rijalitija jer ne može više da se nosi sa pritiskom javnosti, kao i sa njenim ponašanjem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Marka stiže osveta: Gastoz dolazi sa prstenom da VERI LUNU! Starleta preti: Breni ću uništiti brak! KIJA u bolnici, sumnjaju na tumor! Popović u opasnosti!
PROČITAJTE JOŠ: Seka Aleksić RAZOTKRIVANJE! Prvi muž ZATVORENIK, napustila ga posle OPTUŽBE!
PROČITAJTE JOŠ: Lea Kiš za SVET otvorila vrata svoje kuće pune USPOMENA!
“Andrej je podržao Anabelu da uđe u rijaliti i dao joj vetar u leđa da se bori za sebe i svoje druge dve ćerke, Ninu i Blankicu. Međutim, način njene borbe nikako ne podržava! Budući da je njeno ponašanje postalo agresivno, depresivno i histerično, on je odlučio da više ne stoji iza nje”, rekao je navodno izvor.
Anabela i Andrej su se nakon razvoda pomirili i odlučili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Ispratio ju je u “Zadrugu” kao emotivni partner, ali je, nakon što se u nju navodno razočarao, odlučio da navodno nastavi bez nje.

“Stalno ga svi zovu i pričaju mu sve najgore o Anabeli. Ušla je kako bi pokazala da je divna majka, a pokazala je suprotno. Ćerku je psihički uništila, fizički stalno nasrće na nju, kao i na bivšeg supruga i Marka Miljkovića. Posebno mu je zasmetalo kada je započeta priča kako je Anabela tukla i njega“,  ispričao je izvor za Alo da je Atijas podlegao pritisku i odlučio da njihov odnos prekine čim ona izađe iz rijalitija.
SVETPRINTSCREEN, INSTAGRAM
The post Anabela OSTAVLJENA! Andrej Atijas RAZOČARAN njenim ponašanjem! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

NOVI STAR! Marka stiže osveta: Gastoz dolazi sa prstenom da VERI LUNU! Starleta preti: Breni ću uništiti brak! KIJA u bolnici, sumnjaju na tumor! Popović u opasnosti!

Izvor: Svet, 20.Maj.2020

NOVI STAR U PRODAJI NA SVIM KIOSCIMA ŠIROM REGIONA! . NOVI BROJ DONOSI ŠOKANTNE SLIKE I EKSKLUZIVNE PRIČE O NAŠIM NAJVEĆIM ZVEZDAMA I RIJALITI LIČNOSTIMA! SVETSTAR.The post NOVI STAR! Marka stiže osveta: Gastoz dolazi sa prstenom da VERI LUNU! Starleta preti: Breni ću uništiti brak! KIJA u bolnici,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.