Anabela BESNA: Čula sam da je Markova majka rekla da se ja zovem Razija A onda se UMEŠALA Luna! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020, 09:21

Anabela BESNA: "Čula sam da je Markova majka rekla da se ja zovem Razija" A onda se UMEŠALA Luna! (VIDEO)

Ovo niko nije znao.

Voditelj Milan Milošević pitao je Lunu Đogani u emisiji "Zadruga - narod pita" kako se zove njena majka.

- Anabela - rekla je Luna.

- Markova mama je rekla za "Premijeru" da ne zna koje je njeno ime i da neće da priča o ženi za koju ne zna kako se zove - naveo je Milan.

- Čula sam, da je rekla da se zovem Razija - rekla je Atijasova.

- To je pokrenuto odavno, nema potrebe da se potencira na tome. Zna njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mama kako se ona zove, morate nju da pitate zašto je tako rekla - rekla je Luna.

- Nismo se čule sada, zašto bismo? Ja sam se sa njom čula u drugoj sezoni, rekle su i ona i Markova sestra da nisu davale nikakve izjave, ja sam čula sa Pink.rs-a audio zapis da su pljuvale Lunu, ja nisam htela više da im se javljam, mene je to povredilo - rekla je Anabela.

Milan je upitao Lunu da li će obavestiti svoju majku ako se bude udavala za Miljkovića.

- Naravno, bili bi svi obavešteni. To je nešto o čemu još neću da razmišljam, hoću da sve bude spontano, živim dan za danom, jedva čekam da odem malo da se odmorim. Slažem se sa Markom da ne treba da iznosimo sve na tacni, to je nešto zbog čega smo imali probleme, treba malo da se povučemo - rekla je Luna.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILJANA KULIĆ NAPALA LUNU I ANABELU, HAOS UŽIVO Uključila se u emisiju: "Najgore ste majka i ćerka, LJUBAVNICE!"

Izvor: Blic, 16.Jul.2020

Luna Đogani i Anabela Atijas sinoć su gostovale u emisiji "Zadruga - Narod pita", a u jednom trenutku u emisiju se telefonskim putem uključila Miljana Kulić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.