Anabela Atijas biografija

Izvor: Poznati.info, 23.Jul.2014, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabela Atijas biografija

Anabela Atijas je popularna bosanska pevačica koja je sa svojom karijerom krenula 1993. godine kao deo dueta Funky G zajedno sa svojim mužem. U aprilu 2009. godine Anabela i Gagi Đogani su se razišli privatno i poslovno, posle čega je Anabela nastavila karijeru kao solo pevačica.

Anebela Atijas je rođena kao Anabela Bukva 26. januara 1975. godine u Goraždu. Kada je imala samo tri godine njezini roditelji su se razveli i Anabela je otišla da živi sa svojim ocem. Zbog škole >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << se sa trinaest godina preselila u Sarajevo, a kada je napunila 16 godina odlazi sa dečkom u Švajcarsku.

Kako nije imala nikakav kontakt sa svojim roditeljima, Anabela se nakon Švajcarske preselila u Beograd gde je neko vreme radila kao sekretarica. Upravo je tamo upoznala budućeg muža Đanija. Ubrzo je zatrudnela, ali je nažalost pobacila. Danas imaju dve ćerke Ninu i Lunu.

Posle dužeg vremena nestabilnosti braka Anabela i Đani su rešili da se raziđu, a Anabela je nakon toga upoznala novog momka za kojeg se venčala – Andreja Atijasa. Sa njim ima jedno dete, ćerku Blankicu rođenu u Sarajevu.

Anabela iza sebe ima nekoliko hitova kao što su: “Žena ratnik”, “Lutka bez ruku”, “Moj dragi”, “Ljuti se ljuti”, “Piće za drugare”, “Ne zovi me”, “Igra istine”…

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.