Ana mi je sinoć poslala polni organ! Filip Mijatov otkrio skandalozan potez Koraćeve! Šta će reći David?

Izvor: Svet, 05.Sep.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana mi je sinoć poslala polni organ! Filip Mijatov otkrio skandalozan potez Koraćeve! Šta će reći David?

Filip Mijatov, bivši dečko Ane Korać kojoj je plaćao operacije i skup život, stigao je na sistematski pregled.
“Ja ću sa svima biti dobar. Stefan Karić je ok, ja se njemu izvinjavam njegov otac je prvi počeo. On ne može da uđe. Ako uđe onda ništa nema smisla. On ne može da uđe”, rekao je Filip, a piše Kurir.
On je otkrio da nije u kontaktu sa Anom Korać, ali mi je poslala nacrtani penis.
“Nisam u kontaktu sa Anom. Sinoć sam bio s prijateljicom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pa mi je poslala nacrtan penis za mene”, otkrio je Filip i siguran je da je između njih baš zbog tog penisa nikada ništa neće biti.
svetinstagram
The post Ana mi je sinoć poslala polni organ! Filip Mijatov otkrio skandalozan potez Koraćeve! Šta će reći David? appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Zoki Šumadinac šokirao izjavom! Evo šta će raditi u Zadruzi!

Izvor: Svet, 05.Sep.2019

Zoki Šumadinac prvi je došao na sistematski pregled za Zadrugu. On je raspoložen stigao otkrivajući da je siguran da u rijalitiju, koji traje oko 10 meseci godine, neće imati seks.. – Nisam uzbuđen, sinoć sam završio sve obaveze oko uzbuđenja. Nije moguć seks pred kamerama. To sam obavio...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.