Ana Stanić, nova pesma i spot: Ljubav za oboje! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 28.Okt.2021, 20:29

Ana Stanić, nova pesma i spot: Ljubav za oboje! (VIDEO)

Posle zapaženog singla „Moje“ Ana Stanić nam predstavlja novu pesmu "Ljubavi za oboje", za koju je napisala i muziku i tekst.

Ana Stanić, pop-rok kantautor, nastavlja sa melanholičnim melodijama. Posle zapaženog singla „Moje“ Ana Stanić nam predstavlja novu pesmu  "Ljubavi za oboje", za koju je napisala i muziku i tekst.

Na poziv poznatog turskog reditelja muzičkih spotova mnogih turskih zvezda Onur Koka, Ana rado odlazi u Istanbul, jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << od omiljenih gradova gde snima spot.

„ Čast mi je i zadovoljstvo što smo konačno ostvarili saradnju, još uvek sam puna utisaka sa snimanja. Ovo je jedna od mojih najemotivnijih pesama, prava jesenja balada, koja govori o tome šta smo sve spremni da učinimo zbog prave ljubavi. Uživajte“- poručila je Ana Stanić, koja je pre nekoliko dana primila nagradu GODUM za pop muzičara godine "Udruženja muzičara džez, rok i zabavne muzike".

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.