Ana Stanić krije da se razvela?

Izvor: Tracara.com, 11.Feb.2020, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Stanić krije da se razvela?

Ana Stanić razvela se od Momčila Lavrnića pre nešto više od godinu dana. Pevačica i bivši košarkaš stavili su tačku na svoj brak, ali je ona to sakrila od javnosti, sve dosad. Poznato je da pevačica svoju privatnost krije kao zmija noge i da o odnosu s bivšim košarkašem i biznismenom gotovo nikada ne govori. Tako je malo ko mogao i da pretpostavi da su ona i Momčilo odlučili da na svoj brak stave tačku. Ana je ovu informaciju nekoliko puta demantovala, izvor Kurira upućen u pevačicin >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << život kaže da je razvod definitivan i da njih dvoje više nisu u braku i ne žive zajedno. “Iako su pokušali da prevaziđu neslaganja, nisu uspeli. Sve je prošlo mirno jer su oboje civilizovani ljudi i za tim nema potrebe. Pritom, imaju sina, kome žele samo najbolje, i zbog njega su i dalje u dobrim odnosima. Znam da ne žive zajedno više od godinu dana, tako da pretpostavljam da su se razveli u tom periodu, krajem 2018. ili početkom 2019,” kaže izvor i dodaje: “Momčilo nije čovek od skandala i ne voli da se o njemu piše bilo šta. Smatra da javnost ne treba da zanima ništa o njemu jer nije javna ličnost. Zato su se on i Ana dogovorili da ne pričaju o tome. Inače, on ima devojku već neko vreme, mlađa je od njega. U Anin privatni život nisam upućen baš,” kaže izvor. Ana i Momčilo venčali su se tajno 2010. godine na Fruškoj gori, a godinu dana kasnije dobili su sina. Njih je upoznala zajednička prijateljica, nekadašnja manekenka Marija Tarlać. Nakon završetka sportske karijere, Momčilo se posvetio preduzetništvu i suvlasnik je lanca prodavnica obuće. The post Ana Stanić krije da se razvela? appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ana Stanić se razvela?! Bivši suprug već ima novu devojku?!

Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2020

Ana Stanić se, kako se šuška, razvela od bivšeg košarkaša Momčila Lavrnića pre nešto više od godinu dana. Dušica Jakovljević konačno progovorila: “Zaljubljena sam!” Iako je pevačica ranije demantovala ovu informaciju, izvor “Kurira” tvrdi da je njihov razlaz navodno definitivan....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.