Ana Sević za PRVA.RS: Kod mene sve mora da funkcioniše ko švajcarac!

Izvor: Prva.rs, 20.Nov.2015, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Sević za PRVA.RS: Kod mene sve mora da funkcioniše k'o "švajcarac"!

Ana Sević se, nakon opravdanog odsustva, vratila i voditeljskom pozivu. Nju sada gledamo svake subote od 16 časova na Prvoj televiziji kao voditeljku novog šoua "Neki novi klinci". 
Kao što se i očekivalo, ovaj šou dobio je na odlične komentare publike, a Ana otkriva kakvi su njeni prvi utisci:
- Ovaj projekat se dugo krčkao u "Grand Produkciji" i presrećna sam što je konačno ugledao svetlost dana. Ponosna sam što sam njegov deo i što već na početku imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << ovakve reakcije. Najbolje tek sledi, hvatamo zalet.
Šta misliš da je to što se najviše dopada publici kod ovog šoua?
- Sve! Sigurna sam da će ovo biti jedan od vodećih šou programa i da će u njemu uživati i stari i mladi. Apsolutno je za svačiji ukus. Deca su preslatka i pretalentovana, ceo šou je obojen slatkom notom i pozitivnom energijom. Svi smo tu da im damo vetar u leđa i smernice. Sve je sa ukusom i merom.

Jesi li se uželela voditeljskog poziva?
- Na sceni se osećam kao kod kuće i dok nismo počeli sa snimanjima nisam ni bila svesna koliko mi je falio voditeljski poziv. Velika je privilegija kada ti posao pričinjava zadovoljstvo i kada ga radiš sa osmehom.
Vodila si Zvezde Granda, sada si voditeljka šoua "Neki novi klinci". Šta su glavne sličnosti, a šta razlike između ova dva šoua?
- Čim su deca u pitanju sve je drugačije. Već četiri sezone stojim na toj sceni, upoznajem se sa različitim ljudima i njihovim pričama. Nema ništa lepše od rada s decom. Iskrena su, nasmejana, sa iskricama u očima. Svaka njihova reakcija je iz duše. Zaista je pravo uživanje stajati na mom mestu.
Opet si rame uz rame s kolegom Milanom Mitrovićem. Kako se slažete i kakva je atmosfera na snimanjima?
- Nas dvoje smo odličan tandem od početka. Godinama smo zajedno na sceni. Imamo tu ludu energiju, totalno smo različiti, a odlično funkcionisemo i vidim da ljudi to prepoznaju i da im se sviđa . To je naša najveća satisfakcija.

Voditelji su u emisiji podeljeni na ljubitelja pop i ljubitelja folk muzike. Ti si pristalica kog žanra?
- Pristalica sam svega što mi se svidi. Generalno ne volim da delim muziku na žanrove i od svega uzmem ono što mi se svidi ali u ovom šou programu nosim i "branim" boje pop muzike.
A šta ćeš da radiš u slučaju da ti se više dopadnu takmičari suprotnog "tabora?
- To su sve moja deca i svakoga jednako volim i podržavam. Za sve navijam i radujem se svakom njihovom nastupu i uspehu. Divno je biti uz njih i gledati kako stasavaju i ostvaruju svoje snove. Za petnestak godina kada budu postali zvezde biću ponosna što sam bila uz njih od samog početka i što sam bila prisutna kada su pravili svoje prve profesionalne korake.
Kako ti se čini žiri? Šta misliš ko će biti najstroži?
- Žiri se toliko saoseća sa njima da mislim da niko neće biti strog. Znaju kako je stajati prekoputa njihovih stolica, pevati i čekati komentar "strašnog suda" tako da sam sigurna da će za njih imati samo dobronamerne komentare.

Koliko je tebi bila potrebna podrška starijih kolega kada si počinjala svoju karijeru?
Podrška je uvek bitna ali najbitnije je da veruješ u sebe. Bila sam presrećna svaki put kada bi me pohvalio pevač čiju sam pesmu pevala dok sam se takmičila. To znači, i daje ti vetar u leđa. Ali mislim da je najbitnije da znas šta nosiš u sebi, da imaš cilj i da vredno radiš na sebi. Samim tim dolaze i pohvale i podrška.
Koji će biti glavni saveti koje ćeš dati klincima i klincezama koji će se takmičiti?
- Moje učešće u "Zvezdama Granda" nisam gledala kao takmičenje nego sam se svaki put trudila da se dobro provedem, da se prikažem u što boljem svetlu i da pomeram svoje granice. Uvek im govorim da se opuste i uživaju i da na sve treba da gledaju kao na jedno lepo, novo iskustvo. Bitno je da to isto shvate i njihovi roditelji i da bodre i podržavaju svoju decu u svakom slučaju.

Mlada si mama. Imaš uspešnu muzičku karijeru, uspešno se baviš i voditeljskim pozivom. Koliko je teško uskladiti sve obaveze? Je li teško biti žena 21. veka?
- Sve se može kad se hoće i sve je stvar želje i dobre organizacije. Jako sam odgovorna i kod mene sve mora da funkcioniše kao "švajcarac" . Ali ja to volim i mislim da deugačije ne bih ni umela. Brza sam kao "Lambordžini " (smeh)

Ako Lorena za nekoliko godina poželi da stupi na scenu šoua "Neki novi klinci" šta ćeš joj reći?​
- Već nekoliko puta mi se u emisiji desilo da mi zasvetlucaju oči i da se potkrade i koja suza. Kako zbog talenta mališana tako i zbog toga što nju zamišlim na istom tom mestu. U životu su mi moja mama i baka bile najveća podrška i moj vetar u leđa i svakako da ću i ja biti takva prema Loreni. Meni je moj posao doneo sve najlepše, privilegovana sam i uživam u onome što on nosi i ako bi to sutra bila i njena sreća ja bih je u tome svakako podržala.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.