Ana Sević: Pevaću Darku na drugoj svadbi

Izvor: Tracara.com, 01.Maj.2018, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Sević: Pevaću Darku na drugoj svadbi

U dobrim su odnosima Arhiva Ana Sević, koja se pre nekoliko meseci razvela od supruga pevača Darka Lazića, s kojim ima ćerkicu Lorenu, otkrila je da je sa Lazićem ostala u odličnim odnosima, najviše zbog njihove naslednice. “Želeli smo da naš razvod prođe bez medijske pompe, ali nažalost desilo se suprotno. O bivšem suprugu nikada ništa ružno neću reći, jer pre svega tim pričama ne želim da povredim naše dete, koje je jedino što je važno u mom životu”, rekla je Sevićeva. Sevićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je za Glossy istakla da i dalje veruje u ljubav, ali da je prerano za pitanja o drugom braku. “Verujem u ljubav uvek i zauvek. Ukoliko bi se Darko oženio, pevala bih mu na svadbi! Sreća u svakom trenutku treba da bude prioritet”, rekla je Ana kroz smeh.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVE JE MOGUĆE! Ana Sević želi da peva Darku Laziću na sledećoj svadbi!

Izvor: Svet, 01.Maj.2018

Pevačica Ana Sević pre nekoliko meseci razvela se od dugogodišnjeg izabranika, sa kojim ima ćerkicu Lorenu, a sada otkriva da je sa Lazićem ostala u odličnim odnosima, ponajviše zbog njihove naslednice.. – Želeli smo da naš razvod prođe bez medijske pompe, ali nažalost desilo se suprotno...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.