Ana Sević: Milica Pavlović je moj brat

Izvor: Svet, 19.Mar.2015, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Sević: Milica Pavlović je moj brat

Ana Sević sve postiže. Uspešno održava svoju karijeru, brižna je majka osmomesečne Lorene i dobra supruga pevača Darka Lazića. Za portal Svet.rs objašnjava kako sve obaveze usklađuje i u čemu je tajna njihove skladne i uspešne ljubavi:
“Sve stižem, što Darko kaže, i žena i muž i drug. Završavam i njegove poslove i moje. Nije mi teško što mi je muž javna ličnost pa se zbog toga tako dobro i razumemo ali da nisam javna ličnost bilo bi čupavo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Mi imamo iste saradnike , iste prijatelje i to je recept našeg uspeha. Ali pre svega je tu ljubav i razumevanje obostrano.
O druženju sa kolegama kaže: “Sa kolegama se slabije družim kako imam porodicu, po tri meseca se dogovaramo da se vidimo, jer svaki slobodan trenutak provodim sa Darkom i sa Lorenom”.
Ana kaže da u njihovom braku nema mesta ljubomori.
“Nisam ljubomorna jer znam s kim živim i znam ko je moj muž. Mene samo pogađa što se neke priče koje serviraju poneki mediji dolaze do ljudi i oni im možda veruju a to ne prija ni meni ni Darku.”
Često se napominje druženje njenog muža sa atraktivnom Milicom Pavlović, međutim Ana ne brine uopšte.
“Sa Milicom Pavlović se družim godinama, privatno smo dobre, Milica je pravi brat i moj i Darkov. Sa njom se družim još pre takmičenja u Grandu.”
Njena kuma Andreana Čekić je odnedavno u vezi sa Ivanom Miladinovićem te ne krije svoju sreću, a Ana ponosno kaže: “Baš sam srećna zbog moje kume Andreane, ona je ljudina. Jako bih volela da Andreana stane na ludi kamen jer zaslužuje da bude srećna i voljena. Ali ne verujem da ću ja njoj biti kuma jer mi volimo da imamo što više kumova, da nas je što više, jer zajedno smo jači”.
Malu Loreanu Sevićeva kaže i dalje vešto kriju od očiju javnosti.
“Ne slikam dete i moja teorija se pokazala kao odlična i tačna jer svi smo svedoci šta nam se izdešavalo poslednjih dana sa otmicom deteta. Moja privatnost je samo moja, neminovno je da će se desiti naravno da je pokažemo ali kada mi budemo hteli i mislili da je vreme. Ne osuđujem nikoga ko slika svoje dete, svako radi onako kako misli da treba.”
Sevićeva kaže da karijera može da čeka.
“Presrećna sam jer sam se ostvarila u ulozi majke, i ne mislim da sam svoju karijeru unazadila ili prekinula jer to je nešto čemu dajem prednost. I sada kada bi mi se desila trudnoća opet bi prednost dala tome. Ništa nema lepše od deteta i nijedan poslovni uspeh ne može da se poredi sa detetom. Ne žurim nigde sa novim pesmama, pojavljujem se onoliko koliko mislim da je potrebno, a pesama će uvek biti. Darko i ja ne planiramo decu, već su nam željena deca uvek doprodošla, ni Lorena nije planirana već je željena i iz ljubavi. Mi ćemo imati puno dece, tako želimo.”

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.