Ana Sević KRILA TRUDNOĆU! Razlog je vrlo ČUDAN!

Izvor: Svet, 08.Jun.2020, 13:19

Ana Sević KRILA TRUDNOĆU! Razlog je vrlo ČUDAN!

Ana Sević je u trećem mesecu trudnoće i to više ne krije, međutim, sve do pre nekoliko nedelja ćutali su o tome kao zaliveni! Nisu čak ni sa najbližima podelili lepe vesti jer su hteli da se uvere da je sve u najboljem redu, ali su strahovali i od njegove bivše koja ima pik na Anu!
DANIEL SE PLAŠI REAKCIJE BIVŠE DEVOJKE Kako piše STAR Daniel se plašio da će ta bivša nervirati pevačicu, pa nije hteo da rizikuje!
„Daniel i Ana su mnogo želeli da dobiju dete, njihovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sreći nema kraja. Kada su saznali da je Ana trudna, dogovorili su se da nikome ne pričaju dok ona ne uđe u treći mesec i doktor potvrdi da je sve kako treba”, otkriva izvor za STAR i dodaje:
„Inače, kada su se Ana i Daniel pre tri godine smuvali, on je tada bio u dugogodišnjoj vezi koju je prekinuo zbog Ane! Narednih nekoliko meseci imao je navodno problem, jer ga je bivša zvala i tražila objašnjenje s obzirom da je trebalo da se venčaju, a on je ostavio. Iako ona već godinama živi svoj život, Ana i Daniel su se pribojavali kako bi ona mogla da reaguje kada sazna da je Ana trudna. To je bio još jedan od razloga da kriju trudnoću”, priča izvor za STAR i dodaje:
PROČITAJTE JOŠ: NOVI PAPARAZZO! Sve tajne porođaja: Zašto je Veljko plakao i ko je platio 500.000! Cecina prija iz Titela sve šokirala! Janjuš ide na sud zbog ćerke! RAT Kaće i Teodore zbog Đokovića!
PROČITAJTE JOŠ: Kija Kockar OTVORILA VRATA svog doma! Obratite pažnju na DETALJ iz SPAVAĆE SOBE!
PROČITAJTE JOŠ: Miljana ide KOD ZOLE u Derventu! IMA PLAN!
„Daniel je maksimalno zaštitio Anu, čak je mnogima bilo čudno da ni on, ni Ana nisu tokom korone išli bilo gde, i iz prodavnice im je potrčko donosio sve što treba, a sada su svi shvatili da su se u stvari čuvali jer je Ana tada saznala da je u blagoslovenom stanju! Lorena koju je Ana dobila u braku sa Darkom Lazićem je presrećna i navija da dobije sestru pošto ima brata Alekseja! Ani je termin sredinom avgusta i planiraju da se na proleće venčaju. Daniel sad juri da kupi kuću kako bi se preselili dok se ne rodi beba! A kako se šuška, merkaju vilu na Senjaku koja košta oko 300.000 evra”, ispričao je izvor za STAR!
SANJA ARSIĆ / STARBOJAN VUKOVIĆ / STAR
The post Ana Sević KRILA TRUDNOĆU! Razlog je vrlo ČUDAN! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.