Ana Perišić: Bilo je gorih od mene!

Izvor: Svet, 29.Nov.2011, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Perišić: Bilo je gorih od mene!

naslov: 
Ana Perišić: Bilo je gorih od mene!



excerpt: 
Bivša finalistkinja kaže da nije ucveljena posle izbacivanja, ali i da misli da je Aleksandra Dabić sa kojom je bila u duelu zasluženo prošla dalje...


izvor: 
Novosti


tekst clanka: 
Novosađanka Ana Perišić u subotu uveče napustila je takmičenje "Prvi glas Srbije". Bivša finalistkinja kaže da nije ucveljena posle izbacivanja, ali i da misli da je Aleksandra Dabić sa kojom je bila u duelu zasluženo prošla dalje. Ana smatra da je niko nije oštetio, da je postojao trenutak kada je htela od svega da odustane, ali da je Mare taj koji joj je "grejao" srce svojim sugestijama. Nevena, Aleksanda i Igor su njeni favoriti i za njih misli da su pored toga što lepo pevaju dobri ljudi. Bez obzira na sve, učešće u takmičenju će pamtiti po dobrim stavrima kojih je bilo puno.
"Dobro sam, hvala na pitanju", rekla je Ana na pitanje kako se oseća posle izbacivanja. "Nisam tužna, ali mi je krivo što nisam pobedila. Mislim da uvek mogu bolje i imalo je još mnogo toga da pokažem publici."
Misliš li da nisi zaslužila da napustiš takmičenje? "Mislim da pojedini takmičari nisu pokazali svoj maksimum i bili su lošiji od mene. Ne mislim na pevanje, tu su svi besprekorni, nego na celokupan utisak. Publika glasa za svoje favorite, ali mislim da su ovog puta pogrešili. Ipak, stojim iza toga da je Aleksandra Dabić zasluženo prošla dalje posle duela, bila je bolja od mene."
Da li je postojao trenutak kada si pomislila "Ovo mi nije trebalo"? "Da, to je onaj trenutak kada pritisak i stres urade svoje. U svakom trenutku u kući nisam imala svoj mir. Neko je telefonirao, neko je uvežbavao pevanje i bila sam u jednom trenutku toliko napeta da sam htela da napustim takmičenje. Sva sreća brzo me je pustila ta želja."
Ko ti je od žirija dao najbolji savet, a za koga si mislila da te je "ocrnio"? "Mislim da svaki savet koji su mi uputili bio dobar bez obzira da li je to nekome izgledao pozitivan ili negativan. Bila sam ubeđena da je Vlado najstoži, ali kako je takmičenje odmicalo videla sam da svako od njih ima određenu dozu strogoće. Ipak, morala bih da izdvojim Mareta koji mi je nekako 'grejao' srce svojim komentarima."
Ko je tvoj favorit? "Nevena i Aleksandra su devojke sa kojima sam se najbolje slagala i njih dve su dobri ljudi pre svega. U tu grupu bih stavila i Igora Terziju. Od njih troje ko god bude proglašen pobednikom biće onako kako sam ja želela."
Šta vam je bilo najteže, a šta najlakše tokom takmičenja? "Sve što se tiče nastupa i pevanja mi je bilo lako. Ničega se nisam bojala i sve sam htela da naučim. Nisam se ljutila na Vladu, Lenu i Mareta već sam sa radošću prihvatala njihove sugestije. Od njih troje i organizatora sam puno toga naučila što se tiče toga šta znači biti pevačica. Onih stvari koje bile ružne, a bilo ih je malo i više ih se ni ne sećam."



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.