Ana Nikolić polugola na Belom dvoru, napravila skandal: Fotografije su mimo dogovora

Izvor: Tracara.com, 12.Dec.2019, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić polugola na Belom dvoru, napravila skandal: Fotografije su mimo dogovora

Ana Nikolić napravila je skandal kada je Belim dvorom prošetala polugola, a sve za potrebe snimanja novog spota. Pop pevačica, koja bi trebalo da objavi album Klinika, objavila je na instagramu fotografije u kojima u halterima i spavaćici šeta po Belom dvoru. View this post on Instagram Stay true to yourself . . An original >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << is worth more than a copy . . ✨ . #klinika #coming #soon #workinprogress #hijene #tisikriv #malasladak #zivot #voli #zivotjezazive #withlove #ananikolic A post shared by 𝐀𝐍𝐀 𝐍𝐈𝐊𝐎𝐋𝐈𝐂 (@ananikolicofficial) on Dec 11, 2019 at 9:04am PST Iako je za potrebe spota bila primereno obučena, iz pres službe Belog dvora za Kurir kažu da nije bio dogovor da Ana gola šeta po dvoru. “Gospođa Ana Nikolić snimala je spot za svoju novu pesmu na Belom dvoru. U dogovoru sa producentom, stajling Ane Nikolić bio je primeren lokaciji na kojoj se snima, u šta ćete se uveriti kada spot bude objavljen. Fotografije koje je gospođa Ana Nikolić postavila na svoje društvene mreže napravila je za ličnu arhivu, mimo dogovora i odobrenja,” naveli su u saopštenju. View this post on Instagram 𝕨𝕠𝕣𝕜 𝕚𝕟 𝕡𝕣𝕠𝕘𝕣𝕖𝕤𝕤 . . 📸🎬 #soon #newalbum #klinika A post shared by 𝐀𝐍𝐀 𝐍𝐈𝐊𝐎𝐋𝐈𝐂 (@ananikolicofficial) on Dec 9, 2019 at 7:22am PST The post Ana Nikolić polugola na Belom dvoru, napravila skandal: Fotografije su mimo dogovora appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ana Nikolić ne miruje! Doterala liniju pa prošetala Belim dvorom u gaćama

Izvor: Svet, 12.Dec.2019

Ana Nikolić je, kako bi pokazala zanosnu figuru, pozirala ispred Belog dvora, i to u donjem vešu, halterima, perju i s bujnim dekolteom, što je izazvalo šok u javnosti.. Fotografije iz Belog dvora je objavila na Instagramu, gde je napisala da uživa u radu i da je: “Mala sladak život voli, neće...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.