Ana Nikolić nove pesme posvetila Rasti

Izvor: Tracara.com, 22.Nov.2019, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić nove pesme posvetila Rasti

Veliki povratak na scenu Ane Nikolić planiran je da se dogodi u decembru ove godine. Ona je nove pesme najpre najavila za proleće 2019. godine, pa ipak odložila, a sada mediji javljaju detalje. “Prvi deo albuma Ana je posvetila prošlosti i životu sa Rastom, jako su tužne te pesme, ali drugi deo je lud, baš onako kako se ona sada oseća i izgleda,” rekao je izvor za Svet i dodao: “Ana je sebe i fizički i psihički dovela u top stanje, to se i čekalo da se album izda.” Pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << se iz javnosti povukla početkom avgusta 2017. godine kada je rodila kćerku Taru. Rasta i ona ne žive zajedno već godinu dana, ali su se nedavno sporazumno razveli, prema rečima njihovog zajedničkog advokata. The post Ana Nikolić nove pesme posvetila Rasti appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ana posvetila pesme Rasti

Izvor: Svet, 23.Nov.2019, 11:40

 . . Veliki povratak na scenu Ane Nikolić desiće se ipak u decembru. Ona je nove pesme najpre najavila za proleće 2019. godine, pa odložila za septembar, ali „Kliniku” ćemo konačno čuti krajem godine.. „Prvi deo albuma Ana je posvetila prošlosti i životu sa Rastom, jako su tužne te pesme,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.