Ana Marija za novi Svet: Kad bih ja objavila fotke na kojima je Vlada go, svi bi videli da nema čime da se pohvali!

Izvor: Svet, 25.Feb.2015, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Marija za novi Svet: Kad bih ja objavila fotke na kojima je Vlada go, svi bi videli da nema čime da se pohvali!

Nema kraja ratu između Ana Marije Žujović i Vladimira Stanojevića.
Nakon što je otkrila da je izgubila bebu posle batina koje je dobila, usledila je njegova osveta. Pinkov voditelj okačio je na forum Burek gole fotke Ana Marije Žujović koje mu je slala dok su bili u ljubavi. Na jednoj fotografiji jasno se vidi fitnes šampionka, a na drugoj se ne vidi lice već samo vibrator i zadnjica. Ana tvrdi da na drugoj fotki nije ona.
Ova fotka jeste moja“, kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ana pokazujući na fotografiju na kojoj pravi selfi bez brushaltera, i dodaje:
Na ovoj drugoj nisam ja. Naravno da je fotke objavio Vladimir, nema ko drugi. Okej, više nema čime da me ucenjuje, sada je pucao iz kompletnog naoružanja. Danima me je ucenjivao da će poslati fotke novinarima ako ne demantujem sve što škodi njegovoj reputaciji. Evo, sad svi mogu da vide čime se služi takozvani džentlmen Vladimir Stanojević, koji na podmukao i bedan način želi da mi naškodi. Čoveku koji je plasirao svoje porniće u javnost verovatno nije problem da plasira i moje fotke. Nisam potresena, mislim da nisam ništa strašno uradila. Svaka devojka nekad pošalje ovakav selfi dečku kog voli, samo što sam se ja zeznula i bila u vezi s takvim čovekom. Ja nemam njegove gole fotke. Da sam znala s kakvim bednikom imam posla, verujte mi da bih ga slikala po ceo dan, čisto da i ja mogu na ovaj način da se borim. Tada bi svi videli da on baš nema čime da se pohvali, mada to verovatno znaju svi koji su gledali one njegove grozne porno filmove”, besno završava Žujovićeva.

OSTATAK TEKSTA KAO I SVE ANA MARIJINE IZJAVE  POTRAŽITE SAMO U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD SREDE, 25. FEBRUARA!
ZABRANJENO JE PRENOŠENJE CELOG ILI DELA TEKSTA KAO I FOTOGRAFIJA BEZ PISMENE DOZVOLE AUTORA!



Autor: Dragan D. Kecman
Foto: Svet

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.