Ana Marija i Vladimir Stanojević zajedno na splavu: Ona slavila, on je kulirao

Izvor: Svet, 28.Jun.2015, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Marija i Vladimir Stanojević zajedno na splavu: Ona slavila, on je kulirao

Ana Marija Žujović slavila je 4. mesto koje je osvojila na fitnes takmičenju u Americi.
Ona je celu noć pila s društvom na splavu na kome žurke organizuje njen bivši suprug Vladimir Stanojević, sa kojim je na sudu zbog toga što ju je on u februaru pretukao.
Kako tvrde očevici, fitnes instruktorka je cele večeri sama naručivala pesme, dok ju je voditelj kulirao.
“Ana Marija je sa društvom bila odmah uz binu i sve vreme tražila da joj Ćemo i Andreana >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Čekić, koji su nastupali tu noć, pevaju pesme. Preko drugarice je naručivala pesme, dok je nekoliko stolova od nje bio Vlada Stanojević, takođe sa prijateljima”, priča neimenovani izvor.
To je potvrdila i Ana Marija.
“Nisam primetila Vladu na splavu, ali sam čula da je tu jer su mi drugarice rekle da su nam dali baš njegov sto. Andreana je pevala nekoliko pesama za mene, koje su joj moje drugarice naručile”, rekla je ona.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ana Marija i Vladimir Stanojević zajedno na splavu: Ona slavila, on je kulirao

Izvor: Scandal.rs, 28.Jun.2015

Ana Marija Žujović slavila je 4. mesto koje je osvojila na fitnes takmičenju u Americi...Ona je celu noć pila s društvom na splavu na kome žurke organizuje njen bivši suprug Vladimir Stanojević, sa kojim je na sudu zbog toga što ju je on u februaru pretukao...Kako tvrde očevici, fitnes instruktorka...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.