Ana Marija Žujović objavila uznemirujuću fotografiju: Krvava i u ranama! FOTO

Izvor: Svet plus, 09.Nov.2016, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Marija Žujović objavila uznemirujuću fotografiju: Krvava i u ranama! FOTO

Ana Marija Žujović ponovo je zabrinula svoje fanove, kada je na društvenoj mreži Instagram postavila fotografiju, na kojoj je ruka sva u modricama i žuljevima.

Naime, poznata fitnes instruktorka požalila se svojim fanovima, kako je nakon zgibova koje je radila tokom treninga, zaradila žuljeve i rane, dok joj je ruka sva u krvi: " I to se dešava, hiljade i hiljade zgibova", piše u opisu fotografije. Podsetimo, pre dve godine, javnost je potresla vest, kada je Ana Marija >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << objavila fotografiju sa modricom ispod oka, tvrdeći da je pretukao njen tadašnji dečko, voditelj Vlada Stanojević.

Slučaj je završio na sudu, a poznati voditelj će morati da joj isplati odštetu od 880 hiljada dinara.

I to se desava... (hiljade i hiljade zgibova 😂😂😂) #crossfitgirls #sportlife #lovethispain #workout #amfitnessuniverse #reebok

A photo posted by Ana-Marija Zujovic (@a.m.fitnessuniverse) on Nov 7, 2016 at 11:30pm PST

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.