Ana Korać IZGOVORILA SUDBONOSNO DA daleko od očiju javnosti?! Na ruci starlete zablistao PRSTEN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 10:56

Ana Korać IZGOVORILA SUDBONOSNO "DA" daleko od očiju javnosti?! Na ruci starlete zablistao PRSTEN!

Goruća tema u medijima!

Ana Korać je konačno izašla iz medijske ilegale, u koju se povukla nakon što je saznala da je u drugom stanju.

Iako se trudi da svoj privatni život krije od radoznalih pogleda, svaki njen pokret pomno se prati, pa nije ni čudo što je njena poslednja objava privukla toliku pažnju javnosti.

Od kad je uplovila u emotivnu vezu sa partnerom koji ne voli da se medijski eksponira, a potom se i ostvarila u ulozi majke, Ana se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << susreće sa istim pitanjem: "Kad će svadba?"

Budući da o privatnim planovima nije javno govorila, prsten Ane Korać koji se vidi na najnovijoj objavi na Instagramu privukao je veliku pažnju.

A post shared by Ana Korać 🥰 (@ana_korac)

Imajući u vidu da na domalom prstu šarmantne Ane blista prsten nalik burmi, ostaje otvoreno pitanje – da li su možda Koraćeva i njen izabranik već rekli "da" daleko od očiju javnosti.

Podsećanja radi, Ana Korać svojevremeno je otkrila da njen partner ne voli javno da se eksponira.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.