Ana Kokić u šoping-centru starijoj ćerci odvalila šamarčinu!

Izvor: Poznati.info, 11.Maj.2012, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Kokić u šoping-centru starijoj ćerci odvalila šamarčinu!

Popularna pevačica Ana Kokić je uslikana kako u šoping-centru starijoj ćerki udara šamar. Ove slike izazvale su puno komentara, od toga da je uobičajeno i normalno da se tako postupi ako je dete nemirno, do toga da je to zlostavljanje. Kako je preneo „Star“, Kokićeva je išla u kupovinu sa ćerkom Ninom, koja je bila i više nego nemirna, pa je skakala po radnji i nije dozvoljavala Ani da uradi bilo šta. Pevačica ju je nekoliko puta opomenula i pokušala da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << smiri, ali kako je Nina nije poslušala, Ana ju je šljepila po obrazu. Ovim povodom oglasila se Služba za socijalni rad:

- Fizičko zlostavljanje deteta je ono koje dovodi do stvarnog ili potencijalnog fizičkog povređivanja deteta usled činjenja ili nečinjenja za koje se razumno može smatrati da spada u domen kontrole od strane roditelja ili osobe koja je u položaju da ima odgovornost, moć ili poverenje u odnosu na dete, pri čemu treba praviti razliku između zlostavljanja i nenamerne ozlede, odnosno fizičkih znakova i simptoma koji podražavaju namerno ozleđivanje, ali su u stvari posledica ili su potpomognuti organskim stanjima od kojih dete pati. Akti zlostavljanja mogu biti jednokratni ili više puta ponavljani.

Primeri fizičkog zlostavljanja su: udaranje, šutiranje, trešenje, davljenje, bacanje, trovanje, paljenje, posipanje vrućom vodom ili izlaganje deteta delovanju vreloj pari i slično. U fizičko zlostavljanje spada i namerno izazivanje simptoma bolesti kod deteta od strane roditelja, staratelja ili druge odrasle osobe koja je odgovorna za dete – navela je služba. U želji da čujemo šta Kokićeva ima da nam kaže o ovoj temi, pozvali smo pevačicu, ali ona nije odgovorila ni na pozive, kao ni na poruke.

Ana Kokić

Izvor: PULS

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.