Ana Kokić sprema novi duet: Tako lepa pesma se ne odbija

Izvor: Svet, 13.Mar.2015, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Kokić sprema novi duet: Tako lepa pesma se ne odbija

Pevačica Ana Kokić pre izvesnog vremena oduševila je svoju publiku emotivnom i tužnom baladom “Ljubav na papiru”, za koju je snimila i atraktivni spot, ali tu nije kraj iznenađenjima.
Naime, Ana je odlučila da udruži svoje glasovne sposobnosti sa zgodnim momcima iz grupe “Tribal” u duetskoj pesmi koja nosi radni naziv “Šteta”.
Kokićeva za koji dan ulazi u studio da otpeva svoje deonice pesme i veoma se raduje ovom duetu, jer je po njenim rečima u pitanju izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << lepa pesma.
“Tako lepa pesma se ne odbija. Zadovoljstvo mi je što su momci iz grupe Tribal poželeli da baš sa mnom urade taj duet”, rekla je pevačica za portal Srbija danas.
Pesma “Šteta” će uskoro biti i ekranizovana, a za kadrove će biti zadužen Aleksandar Kerekeš Keki.

“Ana je jedna od naših najlepših i najboljih pevačica, pa je bila logičan izbor za jednu ovako lepu, jaku i emotivnu pesmu koju je uradio Bane Opačić. U pitanju je balada koja osvaja na prvo slušanje i zaista verujemo da će publika prepoznati emociju koju nosi”, kažu momci iz grupe Tribal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ana Kokić sprema novi duet: Tako lepa pesma se ne odbija

Izvor: Scandal.rs, 13.Mar.2015

Pevačica Ana Kokić pre izvesnog vremena oduševila je svoju publiku emotivnom i tužnom baladom “Ljubav na papiru”, za koju je snimila i atraktivni spot, ali tu nije kraj iznenađenjima...Naime, Ana je odlučila da udruži svoje glasovne sposobnosti sa zgodnim momcima iz grupe “Tribal” u duetskoj...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.