Ana Kokić prodaje pesme za nekoliko hiljada evra

Izvor: Svet, 16.Mar.2015, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Kokić prodaje pesme za nekoliko hiljada evra

Pevačica Ana Kokić  je prošle godine  počela da piše tekstove i komponuje. Pošto se ispostavilo da je veoma talentovana za to, njene kolege ne žale para da im napravi hit.
“Ana super komponuje i piše tekstove. Svi hoće da sarađuju sa njom jer muzičarima obezbedi studio, instrumente i prateće vokale” objašnjava izvor.
Pop pevačica je relativno nova u ovom poslu, ali joj cenovnik ne odstupa mnogo od iskusnijih kolega koji se komponovanjem bave godinama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> “Nekoliko hiljada evra je standardna cena za jednu pesmu. Ana je rešila da svoj talenat pristojno naplati, ali nije želela da pretera sa tarifom. Za sada joj super ide novi posao”, ističe sagovornik.
Pobednica prvog serijala emisije “Tvoje lice zvuči poznato” potvrdila  je da od komponovanja zaradi dobre pare, ali da će ipak nastaviti da peva.
“Sve što se radi iz ljubavi i sa uživanjem mora imati dobre rezultate. Pevanje je moj prioritet, ali ako već mogu da stvaram pesme, zašto se i time ne bih bavila”, rekla je Ana za Informer.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ana Kokić prodaje pesme za nekoliko hiljada evra

Izvor: Scandal.rs, 16.Mar.2015

Pevačica Ana Kokić  je prošle godine  počela da piše tekstove i komponuje. Pošto se ispostavilo da je veoma talentovana za to, njene kolege ne žale para da im napravi hit...“Ana super komponuje i piše tekstove. Svi hoće da sarađuju sa njom jer muzičarima obezbedi studio, instrumente i...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.