Ana Ćurčić se VRATILA NA STARO: Isplivale fotografije koje sve dokazuju, gore društvene mreže (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 08:54

Ana Ćurčić se VRATILA NA STARO: Isplivale fotografije koje sve dokazuju, gore društvene mreže (FOTO)

Bivša zadrugarka okreće novi list!

Bivša rijaliti takmičarka kojoj je u poslednjoj sezoni rijalitija "Zadruga" pobeda za malo izmakla, Ana Ćurčić, nedavno je odlučila da okrene novi list u svom životu i posveti se zdravim navikama i ishrani.

Ova odluka nije prošla neprimećeno, jer je Ana svoje korake ka zdravijem načinu života podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Ana Ćurčić je uslikala svoju zdravu večeru i pripremljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povrće, čime je pokazala da ozbiljno shvata svoju odluku. Njeni pratioci su bili oduševljeni što je Ana odlučila da podeli svoje iskustvo i motiviše druge da se pridruže zdravom načinu života.

Poznato je da Ana Ćurčić veoma vodi računa o svom fizičkom zdravlju i izgledu, te da mnogo vremena posvećuje treninzima. Međutim, sada je odlučila da svoj fokus proširi i na zdravu ishranu, čime je još jednom pokazala svoju posvećenost očuvanju zdravlja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.