Ana Ćurčić progovorila o AFERI ROLEKS - Prvi put PRIZNALA GDE je završio sat Ace Bulića: Ja njemu poklanjam...

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 19:15

Ana Ćurčić progovorila o AFERI ROLEKS - Prvi put PRIZNALA GDE je završio sat Ace Bulića: "Ja njemu poklanjam..."

Ana Ćurčić progovorila je o čuvenom satu Ace Bulića, pa se osvrnula na trenutni odnos sa njim.

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" otkrila je za domaće medije u kakvim je odnosima sa Acom Bulićem, pa progovorila o svojim trenutnim udvaračima.

Priznala je i šta se dešava sa čuvenim satom Ace Bulića i bez problema progovorila na tu temu.

- Jao, taj čuveni "Roleks"... Ne, neću mu pokloniti "Roleksa", ja njemu poklanjam svaki dan tako što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam tu i što sam mu prijatelj, a da li ću mu kupiti nešto za Novu godinu, da, naravno da hoću. Ali za "Roleks" zaista nisam u situaciji, a i ne ide da baš žena, drugarica, prijatelj, šta god, kupuje "Roleks". Ma, ide, naravno, nego ti kažem, pusti "Roleks", to je najmanji problem! - započela je Ana za Rebubliku.

- Znaš šta, mnoge ljude boli taj čuveni "Roleks". Ja više ne znam šta se dešava s tim... Evo, ja ga u poslednje vreme i ne nosim uopšte. Stoji u fioci u svojoj kutiji. Treniram, skini, stavi, odviknem se, pa ga onda nosim... Evo, ti si mene sad podsetio na njega - priznaje Ćurčićeva, te dodaje da ima udvarača, ali da nije spremna za novu ljubav:

- Ja udvarače imam, i to dobre udvarače, veruj mi. Ali, nisam za ljubav, a i nisam ni za varijante da idem na nešto "na pola". Lepo mi je što se družim i to je sve. Našla sam mir u sebi, u svom novom domu i uz svoju decu, muškarac mi ne treba do daljnjeg - zaključila je ona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Republika/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.