Ana Ćurčić pretrpela OGROMNU BOL - Po prvi put o najtežim trenucima: PALA SAM, doživela sam prelom duše

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 14:16

Ana Ćurčić pretrpela OGROMNU BOL - Po prvi put o najtežim trenucima: "PALA SAM, doživela sam prelom duše"

Sve je otkrila do najsitnijih detalja...

Učesnica šeste sezone "Zadruge", Ana Ćurčić, kojoj je pobeda u rijalitiju izmakla za dlaku, ptkrila je kako se priprema za proslavu velikog pravoslavnog praznika, Božića.

Ana je pozirala pored badnjaka, a onda nam i otkrila kakvi su njeni planovi za Badnji dan i Božić i sa kim će provesti ove praznike.

Praznike ću provesti u krugu svoje porodice i prijatelja. Jako se radujem jer se tad svi okupimo, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Božić je naš najlepši praznik - otkrila je Ana za medije.

Ana je tokom ovih praznika otvorila vrata svog doma, kad je u nikad iskrenijem intervjuu priznala koliko joj je 2023. godina bila teška, spomenuvši životne rane koje još uvek imaju uticaja na nju, ali i najavila konačno suočavanje sa bivšim partnerom Zvezdanom Slavnićem, protiv koga je podnela tužbu.

- Pamtiću ovu godinu po izdaji, razočarenjima, velikoj boli, jednom velikom prelomu duše. Nemam ja rane iz rijalitija, rijaliti sam ja, što se kaže, prebolela. Nemam ni neka vraćanja. Naravno da se setim nekih stvari, pogotovo sad kada pišem knjigu, pa se dosta stvari vraća. Koristim svaki trenutak da svoje misli ne usmeravam ka tome i to je u mom srcu stavljeno u posebnu fioku. Svoj život bih sumirala u tri reči: ideš, padneš, ustaneš! Svima nama se to desi u životu, a dobro je kada padneš, pa se podigneš. Da sam bila na dnu - jesam, ali ljudski je patiti, voleti, plakati i biti povređen. Isto tako je sve to lepo i hrabro reći - priča bivša zadrugarka, te nastavlja:

- Mnogo puta sam pala u životu. Sticajem okolnosti sam pala zbog mnogih svojih životnih situacija, pala sam i bilo mi je jako teško da ustanem. Ova godina spada u one godine kada mi je bilo najteže da ustanem. Nisam ja još uvek sva svoja i u svom elementu, ali s obzirom na to da je nova godina, obično nam svi kažu da kreću novi počeci i divni, srećni krajevi, ali ja želim sebi samo zlatnu sredinu.

Srbija Danas/ Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.