Ana Ćurčić pokazala koliko je BRUTALNA RIBA: Evo zašto muškarcima padaju vilice zbog ove Beograđanke

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2023, 10:37

Ana Ćurčić pokazala koliko je BRUTALNA RIBA: Evo zašto muškarcima padaju vilice zbog ove Beograđanke

Ana Ćurčić pokazala čime raspolaže, pa zapalila socijalne mreže.

Ana Ćurčić, jedna od omiljenih učesnica "Zadruge 6", i dalje drži pažnju javnosti, iako je rijaliti završen. Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, gde je danas podelila snimke svog novog stana, u koji se napokon uselila, a odmah potom fanove je obradovala novim, izazovnim fotografijama, koje su sve ostavile bez daha.

Aktraktivna zadrugarka pozirala je u izazovnom izdanju, a komentari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se neprestano nizali.

- Od lepote hejterima neće biti dobro. Kako sijaš. Ne treba ti Roleks, ti si sama po sebi vrednost. Goriš... - samo su neki od komplimenata ispod fotografija.

Ana Ćurčić se fotografisala u crnoj kombinaciji, vrtoglavo visokim štiklama, a mnogi su zaključili da izgleda bolje nego ikada, te da je evidentno da je napokon srećna.

Ana izgleda kao filmska glumica i sada je svima jasno zašto važi za jednu od najzgodnijih i najboljih beogradskih riba.

A post shared by Ana Ćurčić (@ana_curcic_official)

Srbija Danas/Instagram: ana_curcic_official/A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.